Tietosuojaseloste

New Bohemian asiakasrekisterin tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kampaamo New Bohemia / Tmi Maija Porkola
Ojakatu 3, 33100 Tampere
puh. 0443303025
Y-tunnus: 1903972-2
newbohemia6@gmail.com

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kampaamo New bohemia asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Rekisterinpitäjän mainonnan ja/tai markkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteellarekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ukopuolisille tahoille.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraaviatietoja asiakkaasta.

–  Nimi
–  Postiosoite
–  Sähköpostiosoite
–  Matka- ja /tai muu puhelinnumero
–  Varaushistoria

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisena. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluville.